Jump to content


Photo
- - - - -

Sections Changes Only Saving First Section


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 netprotector31

netprotector31

    Member

  • Members

  • 19 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 08:08 PM

I upgraded to the Framework 2.2.2 today and I am now running into an issue with the drag and drop sections. My home page had 2 sections (a hero and boxes). I went back to that page and was considering adding banners. When I added them to the end it saved, but when I reviewed the page it removed everything but the hero unit (the first section). I tried numerous times to add the box section back to no avail. I also tried to modify a different template, but that only saved the first section as well. Just need to know what I need to do to get my previous template setup.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 10:52 PM

Keith, do you have cache enabled?

#3 netprotector31

netprotector31

    Member

  • Members

  • 19 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 July 2012 - 01:48 PM

I did clear the cache during my attempts to correct. The strange thing is I logged back in this morning and it was working fine. I may have had a conflict with a plugin, but I haven't pinpointed it yet. As of right now there is no problem. If something else comes up, I will re-post. Thanks.

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 08 July 2012 - 06:11 PM

Thanks for the update!