Jump to content


Photo
- - - - -

Background Image in Site Settings


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 christycollins

christycollins

    Super Member

  • Members
  • 179 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 06 July 2012 - 11:40 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content

Can you please take a look at this. I know this is an easy fix. I would like for the right side of the face to reach the edge of the browser page. Also I would like the transparent black back ground to be the content area and go all the way to the bottom of the page. I picked this up from the Doc video tutorials, which are GREAT by the way for a beginner like me. I have not uploaded my header yet. I was just trying to get the back ground and color correct first. Thank You

#2 batman

batman

    Bat Learning

  • Members

  • 2202 posts
  • LocationBuenos Aires, Argentina
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 12:23 AM

Hi @christycollins I??m a beginner too. I can not take a look, your site is in maintenance mode. :)

#3 christycollins

christycollins

    Super Member

  • Members
  • 179 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 12:27 AM

Good grief. I will turn it off!

#4 christycollins

christycollins

    Super Member

  • Members
  • 179 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 12:30 AM

If you are looking. I would like for the transparent black content area to NOT go ALL the way across the width of the page.

#5 batman

batman

    Bat Learning

  • Members

  • 2202 posts
  • LocationBuenos Aires, Argentina
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 12:38 AM

Now I understand :) but I not sure that I can help. You wait to same moderator can help you. ;)

#6 christycollins

christycollins

    Super Member

  • Members
  • 179 posts
  • LocationTexas
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 12:45 AM

Ok what about having the black transparent background just in the center of the page and not running all the way across

#7 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 07 July 2012 - 05:52 PM

Christy, did you turn on maintenance mode again? I can't see what you're describing. If you can't turn off maintenance mode, can you make some screen shots and link them here... showing 1. What you see. 2. What you want to see and 3. What you did to get what you see now. Thanks.