Jump to content


Photo
- - - - -

WP_DEBUG breaks some CSS in 2.2.1


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bxbmedia

bxbmedia

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts
  • LocationAnn Arbor, MI

Posted 01 July 2012 - 02:27 PM

I am getting some strange css when I have WP_DEBUG enabled. I think this may be due to the PHP notice that gets echoed in the pageless/compiled css as shown here in the first few lines:

Please Login or Register to see this Hidden Content

This causes things to look weird in the pagelines admin areas, and noticeable things on the front end include a search bar with 0 height (padding only gives it some height). Anyone else have this issue? We should be able to develop with DEBUG on without it breaking the theme :/

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2012 - 03:29 PM

In your functions.php file have you already tried changing the deprecated get_theme_data to wp_get_theme() instead?

#3 bxbmedia

bxbmedia

    Advanced Member

  • Members

  • 79 posts
  • LocationAnn Arbor, MI

Posted 01 July 2012 - 03:43 PM

The deprecated function get_theme_data is was used by pagelines, not by me. The PHP notice mentions wordpress' functions.php, not my theme's.

However, I just found the solution

Please Login or Register to see this Hidden Content

. The issue was in the setup.php of the child theme which used the deprecated function. It has since been updated to be compatible with 3.4.

Thanks

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2012 - 04:34 PM

Ah okay. Thanks for posting the solution.