• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Featured Images Not Working

Question

Posted · Report post

My featured images suddenly stopped showing up. I was using an automatic featured image uploader and have since experimented with a few others--but none work. The timing coincides with the release of the new pages--coincidence? Also, am pulling images from Bn.com, not uploading them. The two that I uploaded from my computer are working...but I really don't want to download then upload 100+ images. Any suggestions would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I visited your site and see images in the slider. Did you get this resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank you for checking! I should have clarified: I mean for featured images/thumbnails attached to blog posts. For example, on this page (www.romancefindr.com/books) it shows a list of blog posts and a small box where the picture should be. The pictures are showing up just fine in the post (for example: http://www.romancefindr.com/the-last-hellion-by-loretta-chase/)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Which automatic featured image uploader were you using? Also, this may sound like a dumb question, but were you using it to replace the default feature image uploader?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0