• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Frontend plupload form not working anymore

Question

Posted · Report post

Hi, Since upgrading to 2.2 my plupload form (frontend) is not working anymore. The start upload button does not respond anymore. Do you have any idea what changes in pagelines could cause a conflict with plupload? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Have you tried deactivating your other active plugins?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm not sure what exactly could be causing the form to not work anymore, but can you please describe the issue a little further? Does no action/error show up after clicking the button?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No errors. The add file button does respond, so you can select a file to upload. However, the start upload button does simply not work. When you click on it nothing happens. Just reinstalled pagelines 2.1 and the uploader worked again. What change in 2.2 could cause this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, Never used Plupload before. Therefore, can you provide the following information please. ??? What are you using a plug-in or have you manually added the code ? ??? Can you provide a link to where the Plupload form is located please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've added the code manually, based on an example provided by plupload: [url]http://paste.pagelines.com/2zk[/url]. The form uploads movie files to an amazon s3 bucket. The form is located in a members only section, but I created a second form for you: [url]http://www.pepperbase.com/upload[/url] I've added this code to functions.php: [url]http://paste.pagelines.com/7lz[/url] (to load the scripts) and this in a custom section: [url]http://paste.pagelines.com/89e[/url]. It all worked perfectly under pagelines 2.1. Thank you for taking a look at it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I see in 2.2 a bootstrap script is loaded in the footer, could that cause a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

What script is loading in the footer? I'm not certain but it doesn't hurt to check it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The following bootstrap script is loading in the footer. [url]http://www.pepperbase.com/wp-content/themes/pagelines/js/script.bootstrap.min.js[/url] Could this cause any problems with the Plupload form?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, Like I mentioned in my previous post, I have no experience with this form plugin. I have looked and it would appear to be a premium plugin (if I wrong correct me). Therefore, would it be possible to contact their support and ask them to take a look for you and see what they suggest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0