Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Feature Boxes disappear

Question

Posted · Report post

This situation has happened twice to me. I'm building feature boxes for my site's Roster page, and after I saved one feature box, the page re-loads and ALL my feature boxes are gone! This is the SECOND time I've had to re-do my entire roster. Here's a snapshot of my original boxes:admin.php?page=pagelines_feature And then after: admin.php?page=pagelines_feature&pageaction=featuresupdated&selectedtab=13 Here's the original Roster link: http://www.fcsteam.com/roster/ Can anyone please help me? It's so frustrating to work all day on something and then have it disappear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Posted · Report post

You may be getting conflicts with a plug-in that is causing the save options to go haywire. Try deactivating some plug-ins. Also, next time you successfully create the roster make sure to back it up. I recommend testing the options with only one roster item before completely doing it over again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i did fresh install of the theme the the feature part does not work sucks this is why i purchased it :( how do u add the feature area to the main page?? http://ezratechnologies.com/dev/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This also can happen if you have two edit screens open at the same time. ie I've noticed that if I am in the backend and I open a second window of the backend at the same time and do work in the second window and click update, it then ditches the whole featured content section. What I do is remember to back up the features section using the backup button at the bottom as I go just in case. Since I worked out what was causing the issue, I've not had the problem again. Hope that helps. Email me if you need a better explanation. sales@thecreaticians.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This also can happen if you have two edit screens open at the same time. ie I've noticed that if I am in the backend and I open a second window of the backend at the same time and do work in the second window and click update, it then ditches the whole featured content section.
Wow, thanks Hayley. will look into that right away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No problem. Hope it helps to resolve this issue for you cause I know it must be a pain to you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites