• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Less.plugin.php Errors

Question

Posted · Report post

Hi - I'm getting the following less.plugin.php errors on one of my sites after the v2.2.1 upgrade. Would appreciate a fix if available. Thanks. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1915 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1924 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1915 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1924 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1915 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1924 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1915 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1924 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1915 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 1924 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storm10/public_html/nzbadges.co.nz/wp-content/themes/pagelines/includes/less.plugin.php on line 148

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi Storm, Have you viewed this topic and see if this resolves your issue ? http://www.pagelines.com/forum/discussion/20011/problems-with-wp-3.4-and-the-store#Item_1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Problem solved. Thanks again Danny :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0