Jump to content


Photo
- - - - -

Feature Slides Not Displaying Read More Links


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 micahguller

micahguller

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:latest and greatest

Posted 20 June 2012 - 07:35 PM

Hi, I just updated this site to 2.2 and am running WP 3.4. While it looks like you are making progress, the Featured slides are no longer displaying the Read More links. I have checked and double checked that everything is still set up right. I've deactivated all plugins (currently back on) and still no luck. Please advise.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 20 June 2012 - 07:40 PM

Appareently this is a known bug and will be resolved in 2.2.1, coming soon.

#3 micahguller

micahguller

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:latest and greatest

Posted 20 June 2012 - 07:59 PM

Ok, can you please advise as to what "coming soon" might be. 1 week, 2 weeks, 1 month???

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 20 June 2012 - 08:09 PM

Likely within less than 48 hours.

#5 micahguller

micahguller

    Newbie

  • Members

  • 6 posts
  • Framework Version:latest and greatest

Posted 20 June 2012 - 08:33 PM

AWESOME! Thanks. I did a quick fix using the BA-shortcodes plugin.

#6 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 20 June 2012 - 08:48 PM

Great.