Jump to content


Photo
- - - - -

IE User Reports Dropdown Troubles


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

#1 casey-van-bronkhorst

casey-van-bronkhorst

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 27 November 2009 - 07:38 PM

I can't verify this since they haven't made IE for Mac in years, but an IE user just complained that the dropdowns don't drop down. Got a fix or a patch?

Please Login or Register to see this Hidden Content

running iBlogPro3 3.5.2

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 28 November 2009 - 12:13 AM

Fix coming. Its only in IE6 and a couple versions of ie7. Thanks for the report.

#3 casey-van-bronkhorst

casey-van-bronkhorst

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 November 2009 - 04:38 AM

Thanks! Any ETA? And is there a way for this forum to notify when answers are posted to queries?

#4 casey-van-bronkhorst

casey-van-bronkhorst

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 November 2009 - 04:40 AM

(feel free to ignore that answers question above - Found the Favorites doodad and we'll see if that does the trick.)

#5 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts

Posted 29 November 2009 - 06:27 PM

Are you two referring to the fact that IE users' drop down menu's go BEHIND the background image of the feature page?

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 30 November 2009 - 01:31 AM

Ya. Its a darn IE bug with the CSS z-index property.

#7 mavstrat

mavstrat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 August 2010 - 01:52 AM

Sorry to resurrect an old thread, but I'm also having problems with IE 6 not rendering dropdown menus at all in the newest version of Eco Pro. Is this a known issue? Thanks.

#8 mavstrat

mavstrat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 August 2010 - 01:54 AM

(I guess I should say, is there a known fix yet? I'd rather not use a completely different dropdown system.)

EDIT: Hey, missed the edit link. Anyways, I should note that this is not the same z-index problem as described

Please Login or Register to see this Hidden Content

. In my case, the dropdowns do not appear to function at all, regardless of what the z-index of the <div> containing the menu, the <body> tag, or the <div> below the menu are. They don't even light up upon rollover.

#9 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 26 August 2010 - 03:49 AM

This sounds like an IE6 bug, go ahead and bump this topic for a developer to see and hopefully it will be patched. Thanks, Bryan