Jump to content


Photo
- - - - -

Help! My Main Nav Jumps Around and Drop Downs Disappear.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 meanmcbean

meanmcbean

    Super Member

  • Members

  • 122 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 May 2012 - 08:26 PM

Everything worked fine until I upgraded to Pagelines 2.1.6 from 2.1. I have deactivated my plugins one by one, and plugins aren't the problem.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 May 2012 - 08:38 PM

Do you have some Custom Code affecting the hover status of your menu? If so, it appears there's something missing or extra about it that's adding padding and alignment on hover. Can you post your custom CSS here?

#3 meanmcbean

meanmcbean

    Super Member

  • Members

  • 122 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 May 2012 - 08:56 PM

This is the only CSS for the navigation... .main_nav li a { color: #FFFFFF; } .navigation_wrap { border-bottom: 0 none !important; } .sf-menu li, .main_nav ul.sf-menu a:focus, .sf-menu a:hover, .sf-menu a:active I am noway near an expert at code, so anything that fixes this would be appreciated.

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 May 2012 - 09:34 PM

In your custom code, did you have anything below this line?

Please Login or Register to see this Hidden Content


That's incomplete. In CSS, there's always an instruction between curly brackets {}

#5 meanmcbean

meanmcbean

    Super Member

  • Members

  • 122 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 May 2012 - 11:12 PM

I'm sending you everything in CSS Rules box. I got most of it through Firebug... body{} #footer { background-image: url(

Please Login or Register to see this Hidden Content

) } ) } .main_nav li a { background-image: url()} .main_nav li a { color: #FFFFFF; } .navigation_wrap { border-bottom: 0 none !important; } .sf-menu li, .main_nav ul.sf-menu a:focus, .sf-menu a:hover, .sf-menu a:active .textwidget { padding: 0 2px; } #footer .footcol-pad { padding: 0 0; } #cred { padding: 15px; text-align: center; } .widget-pad { padding: 0; } .content-pad { padding: 7px; } p, .p, .hentry ul, .hentry ol { margin: 0; } .hentry-pad { padding: 0 10px 0px; } .hentry .entry-title { margin: 13px; } #content .content-pad { padding-top: 35px; } .hentry .entry-title { margin: 0; }

#6 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 19 May 2012 - 05:32 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content


^ You have these selectors in your code but no attributes in curly brackets following them. Can you please cut this out of the code and see if the problem persists?

#7 meanmcbean

meanmcbean

    Super Member

  • Members

  • 122 posts
  • Country: Country Flag

Posted 21 May 2012 - 07:34 PM

Catrina, that worked great! What a Pro! Thanks :)