• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Compatibility chaos running StationPro on Firefox

Question

Posted · Report post

hey guys, i just searched the pl-forum but i could't find nothing what describes my problem. we're using stationpro for a while now and since a few weeks we have compatibility problems running stationpro on firefox. it's really weird because it's not a constant issue, sometimes there is no problem using firefox an another time you jaust get a blank page. other browsers are working fine, with google chrome there's no problem. maybe you know that problem already and can help. thanks in advance and sorry, my english is not the best ;) greetz, bartosz

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi Bartosz, What version of FireFox are you viewing your with and on what Operating system?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Danny, i'm using firefox 11 on mac and firefox 11 on windows but it now it seems like it's running well after the last firefox 12 update?! during the last weeks we've recieved much feedback from our users which had the same problems. now everything seems to be ok - just asked the audience via facebook. i don't know what that was?! anyway, thank you very much for your quick response. greetz, bartosz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Danny will be glad it's resolved. Likely a conflict that Firefox resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0