Jump to content


Photo

Widget positions and sidebars


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 federalist1

federalist1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 26 November 2009 - 04:59 AM

Currently we can only use the main_sidebar Nothing is working in the secondary or content sidebars I also have something set up as left-middle-right sidebars Moving ahead so far; just need some more on the fly documentation/guidance.

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3253 posts

Posted 26 November 2009 - 04:23 PM

Nothing is working in the secondary or content sidebars

Did you enable these in the 'page options'? The idea behind them is that you can choose which pages they show up on.

#3 kingdomengineer

kingdomengineer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 30 November 2009 - 05:10 PM

I have the same issue...but only with the "content" sidebar. Even though I do enable it, it rarely shows up?

#4 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 683 posts

Posted 30 November 2009 - 05:28 PM

Same here... On the blog page (where the exerpts are displayed, i.e. HomePage() ), I can only get the default sidebars. The content sidebar is very weird, and when you manage to have it displayed, it is just as hard to get rid of it either...

#5 nancy-nardo

nancy-nardo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 08 December 2009 - 11:27 PM

I cannot get content to show up in the "content" sidebar as well. Tried a few different things and nothing

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3253 posts

Posted 09 December 2009 - 01:07 AM

Have you selected or enabled it in the 'page' options? (on the new page interface) I'm guessing you've already added widgets...