• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

No comments on pagelines site

Question

Posted · Report post

I feel like an idiot asking this, but I can't get comments to appear at the bottom of my blog posts. I've gone through all the Wordpress comment settings, made sure they were part of the post body template... everything I can think of, but they don't appear. Here's an example post: http://www.skypespanishclasses.com/blog/6-ways-to-immerse-yourself-in-buenos-aires-spanish-speaking-culture/

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hey There! So I took a peak and it looks like you're using Facebook comments. The markup is there, which leads me to believe it may be conflicting code. But let's rule that out by deactivating a few plugins and working towards identifying the problematic one. Not trying to work you around this, but I've had really great success with LiveFyre. It's a social commenting system that wraps together normal Wordpress comments, Facebook comments, Twitter comments, and more all in the same setup. Pretty cool! Just a thought for ya. Sweet! Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I actually just installed the Facebook comments this morning. There weren't any comments before I installed it either. I'll check out LiveFyre, but I think my problems go beyond that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Heya! Are you using a plugin for Facebook comments, or did you insert them manually? The reason I ask is that, the comments are there, and show when taken out of the div they are in. http://screencast.com/t/QtnJ76s55v Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I used the SEO Facebook Comments plugin to add them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok, just looked at your screencast, but I'm not sure how to remove the div

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi! So it seems that the plugin is presently incompatible. I actually tried to run this locally and upon activating the plugin I got a lot of fatal errors, as I have debugging on while working. I was going to attempt to replicate this but can't go any further on my end. Also, this plugin requires a PHP library that's not normally on some shared servers, so this is a bit resource heavy IMO. Please check http://www.wordpress.org/extend/plugins to see if the plugin is compatible with WP 3.3.1 and has been reported broken by other users. If so, you may need to replace the plugin with something similar or write the plugin author for an update. Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Switched to Disqus, and that did the trick. It appears the plugin was part of the problem, and also some of the settings that I had prior to adding it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Awesome! Glad that worked out for you. Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0