Jump to content


Photo
- - - - -

no content


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jonthompson

jonthompson

    Super Member

  • Members
  • 100 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2012 - 07:12 PM

I cant seem to find the solution on the forum that works, the home page has no content, but I cant get the content on other pages to display with transparent background. what is wrong?

Please Login or Register to see this Hidden Content



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2012 - 07:24 PM

How did you create the homepage? Is it static? Did you add anything to it? Did you create a blog page? If the homepage is static did you set that up in Dashboard > Settings > Reading?

#3 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2012 - 07:30 PM

I'm noticing that the plugin putting that full-width background/real estate listing is pushed below the footer navigation and that your navigation menus aren't working properly either. I suspect there's a plugin conflict. Can you try deactivating that plugin to see if things resolve? It may simply need some 'tweaking'.

#4 jonthompson

jonthompson

    Super Member

  • Members
  • 100 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2012 - 07:50 PM

The home page will have no content. There may be a plugin conflict. I fixed it by changing the template to feature and then hiding the feature and boxes. for some reason that worked. lol