Jump to content


Photo
- - - - -

Cant upload pictures


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2012 - 09:27 PM

This has probably nothing to do with page line. But I thought I could ask anyway. I have recently moved yet another site from

Please Login or Register to see this Hidden Content

to

Please Login or Register to see this Hidden Content

Everything seemed to work fine and the site is up and running. But I can't upload any pictures. I found out that WP created a map called "Medlem" That was because I had forgotten to change the url in the mediasection inside of WP. I corrected this to the correct location. But now I can't find the pictures anywhere on my server. And sertenly not on the site. Anyone who knows what I have forgotten. In Wp all i have is a question mark instead of a picture. The url is correct as far as to the location of WP (

Please Login or Register to see this Hidden Content

But in the folder there is no picture ?? Anyone with a cleaver answer.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2012 - 10:52 PM

Hi, First, did you copy your /wp-content/uploads folder from the old to the new site location? Second, did you update your permalinks by visiting Dashboard > Settings > PermaLinks and simply saving your settings WITHOUT changing anything. That should reset all the links to images. Let us know if it works.

#3 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 07:54 AM

Yes @rangelon I did. And everything works. Old pictures is there. But nothing new.

#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 11:16 AM

Hi, If you use your favourite FTP client, can you not simply browser all the folders and see where these images are ? Also, I would contact your webhost and see if they can assist you.

#5 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 12:58 PM

Yes that is what I did when I located the pic the first time. But now they are nowhere to be found. I have searched everywhere. I have even searched my other domains. I will contact my webbhost to see if they can help me.

When I moved the site I followed these steps

Please Login or Register to see this Hidden Content



Maybe that was not such a good idea.

#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 01:01 PM

Hi, If you're unable to find them via FTP then unfortunately, they may have been deleted. Contacting your webhost provider is the best solution for you in my opinion, they may well have a backup.

#7 pehja

pehja

    Advocate

  • Members


  • 568 posts
  • LocationSweden
  • Framework Version:Pagelines v2.4.3 and DMS
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 01:16 PM

They found the problem. It was some rights that was set wrong. They could not se what. But now it works again. Lets se what will happens i May. When there will be a new map to create... Thanks for caring!