Jump to content


Photo
- - - - -

Pagelines Framework update to 2.1.5. is not working.


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 30 March 2012 - 09:31 AM

Hi, I'm getting an error message when I update: 'An error occurred while updating PageLines Framework: Could not remove the old theme..' Then it reverts back to TwentyEleven theme and PLFW does not show anymore in my themes. Any suggestions? -Salt

#2 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 30 March 2012 - 10:52 AM

UPDATE: I was able to update the page after multiple attempts... not sure what was wrong. After update Boxes/Soapboxes have issues, as can be seen on the front page. Please advice. -Salt

#3 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 30 March 2012 - 11:11 AM

Hi Salty, You have a pretty strange error on your website, it is trying to load this ?

Please Login or Register to see this Hidden Content

Also, I see the issue with the soapboxes but if you check my short clip, selecting them in Chrome Web Dev tools aligns the image correctly ?

Please Login or Register to see this Hidden Content



#4 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 30 March 2012 - 11:20 AM

Hi Danny! Indeed, I noticed the same behavior that when I selected them with firebug, they aligned correctly. Otherwise I have been unable to align them correctly... Any suggestions. The Quote Rotator has been behaving correctly before... and I tried now to disable it and turn it back on again with no help to the soapbox-issue... -Salt

#5 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 30 March 2012 - 12:00 PM

Do you have any custom code associated to the soapboxes at all ?

#6 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 30 March 2012 - 12:04 PM

No. I removed the pictures and put them back again with no help... also I played with the meta section and template section.. no help. Also, Chrome and Firefox behave the same way (boxes broken) and IE shows the page correctly. -Salt

#7 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 30 March 2012 - 12:23 PM

The strange thing is that the images look correct when I enable Chrome web dev tool. Therefore, can you as a long shot, disable any plug-ins you have active and see if this resolves the issue.

#8 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 30 March 2012 - 12:27 PM

I tried that and it did not help.

#9 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 30 March 2012 - 12:46 PM

Can you view your website using Google Chrome's Web dev tool and try to resolve the three issues you have. This could be the cause of the issue. I am unable to provide a CSS issue as when I go to inspect the image(s), the position is resolved, like I mentioned above.

#10 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 02 April 2012 - 07:28 AM

Hi Danny! I was off for the weekend... :) I tried to resolve all of the errors. I got most of them fixed, but one remains, the one you mentioned above

Please Login or Register to see this Hidden Content

However, I deactivated that plugin Quote Rotator and that error went away. This did not help with the soapbox issue. So now the rotator is back on. Although it gives an error, this does not affect the layout of the Boxes. I contacted the developer of the Quote Rotator to fix the issue on my page... What to do with the boxes? This problem came to be when I updated, nothing else has changed. -Salt

#11 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 02 April 2012 - 09:27 AM

I resolved the Quote Rotator issue by removing the rotator and changing it to a similar widget that uses Ajax instead of javascript to do the rotation. So now there are no errors. Still the boxes' pictures are out of place... -Salt

#12 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 11:18 AM

Hi Salt, As a test, can you copy/cut all your custom CSS and paste it to a text document for safe keeping. Once you have removed all your custom CSS, refresh your website and see if this resolves the position of the images.

#13 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 02 April 2012 - 11:54 AM

Hi! I tried this one out with no help to the issue... it's a sticky bugger... :)

#14 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 12:17 PM

lol indeed they are, can you try this code and see if this resolves it.

Please Login or Register to see this Hidden Content



#15 saltydisciple

saltydisciple

    Advanced Member

  • Members
  • 75 posts
  • LocationFinland
  • Framework Version:2.3

Posted 02 April 2012 - 01:12 PM

That did the trick! Thanks a million Danny! -HappySalt :D

#16 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16982 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2012 - 01:13 PM

No problem "HappySalt" happy to help! :D