• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

2.1.5 Issues

Question

Posted · Report post

I activated the Framework update 2.1.5 today and since doing so am having a few site issues that I can't figure out. The ones I have found so far include: 1. Grid portfolio section not working. Pictures show, but can't switch between portfolio sections anymore. 2. I have a form in my sidebars of each page. They all seem to be working fine, except for it isn't showing up now on my blog pages. I have double checked all my settings and it is supposed to be showing up, it did before the update. It's fine on all pages, except blog. 3. My Callout section, which I had placed at the bottom of every page, is still there, but the link on the Callout doesn't work anymore. Again, it worked fine right before the update. I checked and the link is still set properly in Meta. I also tried deleting, saving, re-adding, and saving again. It still doesn't work. What can be done to correct these issues? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hello, 1. You will need to contact the author of the section, for contact details please view the products page in the store. 2. Are you using any plug-in to control widgets visibility on pages/posts i.e. Widget Logic, Widget Context ? 3. Hmm, thats an odd one, this may be a bug, before I report it. Can you disable all active plug-ins and see if this resolves the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi, 1. I did send a note to Adam. 2. I am using Section Widget. 3. If I disable all plug-ins, what additional issues do I need to be aware of before doing that? Will I lose all my settings associated with those various plugins by deactivating them and then reactivating them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

To answer item 3, disabling plugins won't wipe your settings. The plugins are designed to be re-enabled without loss of data which is actually stored in the database. I've had a bunch of issues with 2.1.5 too. They're easily resolved by looking in the Templates and Meta areas. Some things on some servers, or with some plugins, may create a few changes. If you just review your settings and templates, I think you'll find problems easily resolved. I'm not sure about the Grid plugin though. I'm sure Adam will get back to you. If he doesn't by tomorrow, please let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

thanks, I'll work on this then I guess. I also just noticed that the twitter bar section is getting an unknown error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Twitterbar has not been changed in months, if your getting an error its your server communicating with twitter that as the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I seem to have an issue with the Twitter bar too after upgrade - I get an 'unknown error'. I haven't changed anything and cant get it to work - any other ideas?! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

As I said before, nothing has changed with twitterbar. If your server cannot connect to the twitter API its out of our hands.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0