Jump to content


Photo
- - - - -

Facebook Post appearance


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kbeaux

kbeaux

    Member

  • Members
  • 26 posts

Posted 26 March 2012 - 09:56 PM

Hi Everyone. Sorry if this has been covered many times before, I can't still can't seem to crack it. I launched this site earlier today and only then did I realize that Facebook was posting a bad thumbnail and the kmill embed code as the excerpt. I'm pulling out my hair trying to have just a logo and some simple copy for when people click the "like button". Just like it is on the Pagelines site. Can anyone point me in the right direction. Thank you so much. Kenn

#2 gyoery

gyoery

    Advocate

  • Members

  • 252 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 March 2012 - 10:42 PM

what exactly r u trying to achieve? there are tons of "fake fb like button" plugins for WordPress. or am I missing something?

#3 mackenzie

mackenzie

    Advocate

  • Members
  • 333 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 March 2012 - 12:59 AM

Are you looking for a plugin to post directly to Facebook? I know of one that allows you to use a default thumbnail image in addition to the featured image set in the blog post. So if the featured image is not set you will get the default image instead. Not sure if this is what you are looking for but I use Leenk.Me on my blog.

#4 kbeaux

kbeaux

    Member

  • Members
  • 26 posts

Posted 27 March 2012 - 01:33 AM

Hi gyoery and mackenzie. When a user clicks the like button the image that get's posted to facebook is not one that is ideal. Also I would like to choose what excerpt get's posted along with it. There's not a lot of text content on the home page so FB is picking up the embed code for the slide show and posting that... I'll def try Leenk.me..

#5 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 27 March 2012 - 02:31 AM

Try Leenk.me and let us know what you think of it.

#6 kbeaux

kbeaux

    Member

  • Members
  • 26 posts

Posted 28 March 2012 - 03:22 PM

Thanks. I think it's working..