Jump to content


Photo
- - - - -

RSS Feed broken since update 2.1.2.


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 28 February 2012 - 05:35 PM

My RSS Feed is broken since update. It says: This page contains the following errors: error on line 37 at column 9: Opening and ending tag mismatch: p line 0 and item Below is a rendering of the page up to the first error. Coaching | Innovation

Please Login or Register to see this Hidden Content

Ziele finden | Innovationen nutzen | Weiterkommen Sun, 26 Feb 2012 12:51:09 +0000 en hourly 1 Was Sie mit Google+ Ripples f??r Ihr Gesch?¤ft machen k?¶nnen

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

Sun, 26 Feb 2012 12:51:09 +0000 Hannes Schleeh

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

0 here is the link:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 28 February 2012 - 05:43 PM

RSS feeds are generated entirely by wordpress, there is no RSS code in PageLines Framework. Looking at your feed, the item in question has an unclosed p tag, html is supposed to be stripped from feeds.

#3 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 28 February 2012 - 05:55 PM

How can I fix it? Where is the file for that?

#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 28 February 2012 - 05:58 PM

There is no file for it, WordPress generates the feeds automatically, but somehow the html is not being filtered, are you using any feed plugins?

#5 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 28 February 2012 - 06:01 PM

I used feedburner plugin. But I deleted it.

#6 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 28 February 2012 - 06:15 PM

What to do to get it back working?

#7 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 29 February 2012 - 03:26 AM

Are you referring to the Feedburner plugin or just the regular RSS feed generated by WordPress?

#8 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 29 February 2012 - 12:40 PM

I just have no clue how to get my feed back up!

#9 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 29 February 2012 - 04:31 PM

Try changing that post to draft (unpublished) status and see if that fixes your RSS. If so, you have an HTML problem in the post.

#10 real7xy

real7xy

    Member

  • Members
  • 25 posts

Posted 29 February 2012 - 07:25 PM

Thank you very much simple_mama that was the hint I needed to solve the problem!

#11 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 29 February 2012 - 08:16 PM

Glad I could help. :)