Jump to content


Photo

Thumbnails


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 28 February 2012 - 05:13 AM

http://imm.io/huEy
The Thumbnails on the slider are gone...How can I get the back in place? I already try the Restore to Default Option but they still missing.

#2 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 28 February 2012 - 05:15 AM

http://imm.io/hpRL

#3 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16342 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 28 February 2012 - 11:11 AM

Hi, Can you post a link to your site please.

#4 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 28 February 2012 - 06:56 PM

www.hmakers.org/dorcas

#5 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 29 February 2012 - 03:28 AM

Is the slider navigation (which contains the slider thumbnails) set to hide? Did they disappear after a change/update was made? Were there any new plugins installed and activated?

#6 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 01 March 2012 - 03:51 AM

I was trying to install the background and it disappeared. Where can I see is the slider is set to hide? I chose the restore settings to default option but nothing happens.

#7 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 01 March 2012 - 04:09 AM

You can check in your Feature Settings.

#8 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 01 March 2012 - 05:20 AM

http://imm.io/hD9p Enclosed is a link with my feature settings..still don't work : (

#9 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16342 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 March 2012 - 11:59 AM

Hi, Can you please disable all your active plug-ins and see if this resolves the issue. As when viewing your website in Chromes web developer console, it appears as though a plug-in or script related to Thickbox is causing an error.

#10 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 01 March 2012 - 08:09 PM

I have all my plugins-in deactivated already http://imm.io/hFRq. Still dont work :( http://imm.io/hFRW

#11 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 01 March 2012 - 10:19 PM

I'm not really sure which "thumbnails" you're talking about. Your site (from the screenshot) looks fine. What is missing exactly?

#12 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 01 March 2012 - 10:20 PM

Also moving this to WhiteHousePro forum.

#13 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 02 March 2012 - 06:23 AM

The slider its not working at all and the thumbnails from the slider are missing.

#14 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16342 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 March 2012 - 11:36 AM

Have you added a URL to an image for "Feature Thumb (Image Nav Mode Only)" ?

#15 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 02 March 2012 - 03:24 PM

From looking at your screenshot, you only have 1 feature slider. So it won't "work" per say as it has nothing to rotate through. You will just see the one image. This may also be the reason that the thumb is not showing (since navigation isn't needed).

#16 robotinah

robotinah

    Member

  • Members
  • 19 posts

Posted 06 March 2012 - 12:52 AM

I have two promos running, still dont work.
http://hmakers.org/dorcas/
http://imm.io/i0XO
http://imm.io/i0Ye :(

#17 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2012 - 03:38 AM

When I check your code, slide #3 is showing up but for some reason the slider isn't rotating. Have you tried adjusting the transition time to a shorter or longer time?