Jump to content


Photo
- - - - -

Website and forum members.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
11 replies to this topic

#1 salesdigitalheavenscouk

salesdigitalheavenscouk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 21 June 2010 - 06:31 PM

Here my website

Please Login or Register to see this Hidden Content

Ive installed station pro 3 and up graded to wordpress 3.0, I've also installed bbpress with the base station theme. It seems that a member can't be logged into the website and the forum at the same time? E.G. If a member logs in to see the free products and then goes over to the forum they have to log in again (using the same user name and password) Is this correct or a bug?

#2 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 22 June 2010 - 06:41 AM

There may be a more appropriate fix, but in the meantime you could try this WordPress plugin:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thanks, Bryan

#3 salesdigitalheavenscouk

salesdigitalheavenscouk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 22 June 2010 - 07:36 AM

I have that installed but i still cant be logged in with the website and forum.

#4 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 22 June 2010 - 09:36 AM

Did you happen to also update to WordPress 3.0, I believe that might be why the conflict is occurring. I'm actually experiencing the same problem with my own blog/forum setup so I'm afraid I can't be of too much help. This may be a known issue now, with a fix on the way. Thanks, Bryan

#5 salesdigitalheavenscouk

salesdigitalheavenscouk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 22 June 2010 - 10:44 AM

Yes i did upgrade to wordpress 3.0. At least i now know its not just me ;)

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 22 June 2010 - 11:08 PM

have you seen anything on the bbPress forum about this?

#7 robertd62

robertd62

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 23 June 2010 - 03:33 AM

It apprear that everyone is having the same problem now, not a quick fi=x in site bbpress.org started with wp-30-beta-2-integrated-user-registration link to posts

Please Login or Register to see this Hidden Content



#8 robertd62

robertd62

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 23 June 2010 - 03:46 AM

From what I am reading on bbpress.org there is not going to be a quick fix for this problem..

#9 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 23 June 2010 - 08:59 AM

That's a shame. Thanks, Bryan

#10 salesdigitalheavenscouk

salesdigitalheavenscouk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 23 June 2010 - 12:07 PM

lmao, ive only just installed bbpress and now it looks like there is no support :(

#11 salesdigitalheavenscouk

salesdigitalheavenscouk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 08 July 2010 - 10:21 AM

Bump, any news on this issue?

#12 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 08 July 2010 - 04:10 PM

Did you ever try the instructions here:

Please Login or Register to see this Hidden Content