Jump to content


Photo
- - - - -

IE shows border on mainlogo-img


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 minasm

minasm

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts

Posted 02 February 2012 - 08:17 PM

Hey there,
My site seems super fine in Firefox and Chrome but in IE there is a border in the main logo image. I aint fan of the IE but people warn me about that mistake :S
Firebug points to this code.

Please Login or Register to see this Hidden Content


Thank you.

#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 February 2012 - 08:20 PM

Upgrade to 2.1.1

#3 minasm

minasm

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts

Posted 02 February 2012 - 08:26 PM

Sorry to hear that, I already updated.

#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 February 2012 - 08:31 PM

Can we actually see the site?

#5 minasm

minasm

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts

Posted 02 February 2012 - 08:36 PM

omg, I did not even see 2.1.1...:) so emberesed here. I was using 2.1

#6 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts
  • LocationHelmond
  • Country: Country Flag

Posted 02 February 2012 - 08:45 PM

It only shows the border in IE8 when you click the logo, does it?

#7 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts
  • LocationHelmond
  • Country: Country Flag

Posted 02 February 2012 - 08:53 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content


Will remove it, but it is considered bad practice.

Please Login or Register to see this Hidden Content



Maybe I should have mentioned this earlier (before the 2.1.1 update)