Jump to content


Photo
- - - - -

A ugly border link on the images (Internet Explorer)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 raquel_p

raquel_p

    Advanced Member

  • Members
  • 57 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 01 February 2012 - 03:46 PM

Hi guys, I can't find the answer for this issue. The images which are links, like the branding image, or the rss icon remains with a border, with the same color of the links (Only in Internet Explorer). How can I fix this? The website:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#2 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts
  • LocationHelmond
  • Country: Country Flag

Posted 01 February 2012 - 03:48 PM

Add this to the beginning of your custom CSS:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 raquel_p

raquel_p

    Advanced Member

  • Members
  • 57 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 01 February 2012 - 04:00 PM

Thanks! It solved. Do you have another hacks to fix other common css problems with Internet Explorer? I saw a lot of another problems, like the titles of the menu bar (with the same color of the links), the background color of de BuddyPress bar (which is white like the caracteres) and some of the BuddyPress buttons dissapeared. If you compare my site in the Firefox and Internet Explorer, you will see that it is like de kids game of the 7 errors. Thanks again!

#4 Jackey

Jackey

    Advocate

  • Members


  • 685 posts
  • LocationHelmond
  • Country: Country Flag

Posted 01 February 2012 - 04:06 PM

I know, but not yet... I'm trying to convince pagelines to fix the reader pages for IE8.