Jump to content


Photo

Features Frustration


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 30 January 2012 - 07:59 AM

Had features showing up with a left sidebar - but it wouldn't rotate - just stayed on one image - So I went in and played with template4 - now I have completely lost my content/features section.... Do not want this feature to be full with the homepage is working as expected but this is not....have lost my sidebar as well - beyond frustrated with the complexity of pagelines Framework: http://demo.pageline...gs/clara-eddie/ am persevering because it still looks like the most flexible template out there but.......

#2 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 30 January 2012 - 08:47 AM

not sure what i did or if one of you helped me again! - but the feature and sidebar are back on template 4 - but.... the slideshow is still not happening -

#3 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2920 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 30 January 2012 - 08:30 PM

Check your feature HTML. I see this:

 Pure Beauty – Pure Joy<br?
	
	Lanikuhonua, Kapolei, Oahu
	
	Absolutely Loved :: Stephanie Riedel Photography

Specifically the:
 <br?


#4 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2012 - 06:02 AM

removed that just forgot to close an unnecessary
- but still NO image slide show just a static image on each wedding: used clara&eddie for only one page the other two featured weddings use the default features from the home page which works fine on the homepage so i used those settings - still no image movement/rotation. http://demo.pageline...gs/clara-eddie/ http://demo.pageline...ddings/mia-dan/ http://demo.pageline...atrina-richard/ help-thanks!

#5 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 31 January 2012 - 01:15 PM

http://demo.pageline...gs/clara-eddie/ working now, some how you had cloned it, and the clone was not qorking, i will try to reproduce it locally

#6 scoop

scoop

    Super Member

  • Members
  • 207 posts
  • LocationHK/USA
  • Framework Version:2.3.8
  • Country: Country Flag

Posted 02 February 2012 - 01:53 AM

Have noticed a new problem - the images (which are not uploading in the feature section when I click) are showing up in the feature post/page itself but not in the 'feature section' - I think that that is why they aren't rotating - Feature Sets is showing 3 features but only one has an image in it? - even tho they all show images when you go in. OMG just looked - you did it! Thank you!!