Jump to content


Photo

NextGEN Gallery not working at all on Frameworks


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 peterb

peterb

    Advanced Member

  • Members

  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 December 2011 - 04:25 PM

Hi guys,
So here's my beef. I had EcoPro for a while. Just upgraded to Pagelines Frameworks. NextGen worked at first, but now doesn't work at all, no matter if I use Shutter / Thickbox / Lightbox, whatever.

GTTabs also not working if that makes any difference.

Demo of the plugin not working on my site:

http://einstein.is/2...id-i-app-store/

All my plugins are up to date.

Plugins in use:
Posted Image

#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 19 December 2011 - 04:28 PM

js minification is broken http://einstein.is/w...js&m=1324170673

#3 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2917 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 19 December 2011 - 04:30 PM

Disable all of your plugins (except NextGEN Gallery) and see if it works. If it does, you have a plugin conflict. Enable plugins one by one to figure out which one is the bad plugin. Keep in mind your caching plugin could quite possibly be keeping it from displaying as well.

#4 peterb

peterb

    Advanced Member

  • Members

  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 22 December 2011 - 03:49 AM

Spot on simple_mama, WP_Minify was the culprit (for what it's worth there was no conflict between W3 Total Cache and WP Minify)