Jump to content


Photo
- - - - -

Comment Cloud on Blogroll isn't visible?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 kingdomengineer

kingdomengineer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 17 November 2009 - 12:31 AM

The comment cloud on my blog is not displaying properly... Any suggestions? http://www.KingdomEngineers.com/blog It's like there is a hard return somewhere it shouldn't be; therefore, the number of comments is cut-off. Thank you

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 17 November 2009 - 01:56 AM

sure, did you try customizations? it looks like a javascript/customization thing as the text in the balloon is wrong. (should be a number but it says comments(x)...)

#3 kingdomengineer

kingdomengineer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 17 November 2009 - 02:28 AM

I don't believe I've done anything to that area. What do you mean by customizations? I understand how it should look, but how can it get corrected? Thx

#4 kingdomengineer

kingdomengineer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 17 November 2009 - 03:06 AM

The Intense Debate Plug-in is a comment plug-in. I deactivated it and now it seems to have corrected the issue. If I reactivate the Intense Debate plugin and send you some code, could you evaluate it and let me know how to correct it? Or should I just contact Intense Debate? Thx.

#5 jnoh

jnoh

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 17 November 2009 - 08:19 AM

sure, i'll take a look at it. email me at jeff@PageLines.com

#6 kingdomengineer

kingdomengineer

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 17 November 2009 - 02:28 PM

What file what I need to go get? Thx

#7 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3252 posts

Posted 17 November 2009 - 08:36 PM

I'd look at the plugin site first. My guess is that there is a `
` tag somewhere its not supposed to be in the plugin.