Jump to content


Photo
- - - - -

social buttons at excerpt not showing


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 09 December 2011 - 08:24 PM

Why after upgrade from version 1.5 to version 2.x my social buttons (twitter and Facebook like) at excerpt dont show? I used this plugin and worked fine at bottom of each excerpt at homepage www.godigital.es

Please Login or Register to see this Hidden Content

Any help our idea? Thx

#2 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2917 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 10 December 2011 - 12:47 AM

Check your plugin and make sure settings are correct. However it may be the excerpt settings in 2.0. By default, 2.0 has the excerpt set to not show any sort of html. To get those to show, you will need to add whatever html elements it needs (like )

#3 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 10 December 2011 - 01:03 AM

Thx Plugin is correct I dindt change anyting at all. The problem was after the upgrade to 2.0 The problem is that I am not sure how to add manually with tags

#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 10 December 2011 - 01:25 AM

They display fine, make sure you have debug set to false in wp-config, this plugin produces php errors that breaks the JS calls.
Posted Image

#5 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 10 December 2011 - 11:19 AM

I opened wp-conf and is set to fasle define('WP_DEBUG', false); but still not working

#6 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 10 December 2011 - 05:48 PM

Try deactivating your other plugins to see if there are any conflicts or check for JS errors.

#7 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 10 December 2011 - 06:31 PM

catrina thx for ur help, but u must understand I cant activate and desactivate my others plugins when my blog is online. The problem is not the others plugins or the pluign itself, the problem is that after update to framework 2.0 from Pageline 1.5 there are some issues, some plugins not working and we have to reconfigure it all again. At Plataform 1.5 all worked fine at my blog, now with 2.0 dont :(

#8 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 10 December 2011 - 06:50 PM

Have you already tried checking for JS errors? (For Firefox, you can use Error Console under the Tools menu)

#9 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 11 December 2011 - 05:24 PM

I used, but as I said, not a developer, and no idea how to figuere it out wwhats bad with the plugin It is not the plugin itslef, is the new Framewokr 2.0 X(

#10 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2917 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2011 - 01:04 AM

Have you tried disabling other plugins to see if there is a conflict? It is not 2.0. As shown in pross' screenshot above, it works just fine.

#11 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 12 December 2011 - 08:45 AM

mama, I am on a new project www.goproyect.es I am using 2.0. I have not plugins activated just the social one. Social buttons dont show at excerpts. It only shows on posts. After the upgrade those buttons dont show on excerpts. Its a 2.0 issue, sorry What pross showed was the buttons on posts, like this:

Please Login or Register to see this Hidden Content

What I need is buttons on excperts. but dont show:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thx

#12 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2011 - 10:43 AM

Oh i see, you want these buttons on the blog page? Sorry you didn't mention that. I'll have another look at it, not easy tho, this plugin fills the admin area with debug errors.

#13 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 12 December 2011 - 10:49 AM

Thx Yes, I want these buttons to show at excerpts at blog page. I had twitter and facebook buttons on excerpts at my blog godigital.es worked fine with 1.5 After the upadte to 2.x donest work Thx Is any risk to go back to 1.5 from 2.0? I am considering going back

#14 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 12 December 2011 - 11:00 AM

Posted Image

I have it showing fine, as long as I dont have a static page setup in wordpress reading settings.
The plugin does not check for blog page in its 'where to display' logic.

#15 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 12 December 2011 - 01:08 PM

I finally changed to a new plugin: AddThis Now it??s working Thx

#16 cybersphere

cybersphere

    Super Member

  • Members
  • 201 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 December 2011 - 12:14 PM

@pross - Simon, how did you show social media button on your last post? Plug-in? Setting in Pagelines? Magic? :)

#17 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 15 December 2011 - 12:30 PM

Magic? :D

#18 virplay

virplay

    Super Member

  • Members
  • 146 posts

Posted 15 December 2011 - 12:44 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content

Am I having another issue with social ??