Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Footer logo disappeared

Question

Posted · Report post

Hi, the footer logo file is properly indicated in footer options but the image did not show up. Instead of, five widget space colunms is there. Could somebody help-me? I have tried to "reset" configs but nothing happened. Tks in advance, VSS

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Posted · Report post

If you're not using the default footer you will have to use an img tag inside a text widget that you place in the "footer columns" widget. Basic HTML for images will do just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, one more tip: the footer logo just works if the "default content" is set up to be displayed and no any widget is configured in footer columns area. summing up: if you drag any widget to footer columns area the footer logo does not work. thanks in advance, VSS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You can use a text widget and add an HTML img tag to get a logo or other image to appear in there :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great! Tks. ps: where do we could use the footer logo file config field? tks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Do you mean the url of your footer logo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Footer options / Footer Logo (Show a logo in the footer). This field is setted up to show the logo in the footer or similar? It is a automatic function or I have to code as described by cmunns?

Share this post


Link to post
Share on other sites