Jump to content


Photo
- - - - -

Why is the sidebar stuck?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Nautical Progressions

Nautical Progressions

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 05:10 PM

Somewhere along the lines of my customization the sidebar got pushed below the content area. I have restored all the original CSS and still have the same problem. Now I think it's the sidebar content that is too large but even when I remove all the larger widgets and leave it to a tiny widget like archives (width wise) the sidebar is still stuck at the bottom. What am I missing here? Any assistance would be appreciated.

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 05:36 PM

Hi. We need a link to see and diagnose the problem. Thanks.

#3 Nautical Progressions

Nautical Progressions

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 05:56 PM

My mistake;

Please Login or Register to see this Hidden Content



#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 06:27 PM

It's possible that the twitter and facebook plugins are causing it (note, they are sitting side by side). Or, an image or the video in the post are causing this (could be too wide). Did you include the Youtube with the URL for the video or, did you embed it with embed code? It appears to be set to 640px wide. That might be too wide for your main content area with padding.

#5 Nautical Progressions

Nautical Progressions

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 09:09 PM

I thought that might be it too but that doesn't explain why it's happening here;

Please Login or Register to see this Hidden Content



#6 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 September 2011 - 09:23 PM

Its probably a markup issue. Check your validation

Please Login or Register to see this Hidden Content

I think its probably the last one, a stray ending div tag somewhere. Check the markup for all the elements that appear on this page for typos, unclosed tags, or extra closing tags.