Jump to content


Photo

Language problems in EcoPro


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 runehyldmo

runehyldmo

    Member

  • Members

  • 21 posts

Posted 04 May 2010 - 12:07 AM

I make pages in Norwegian, and it has worked fine in alle the other pagelines themes, but in EcoPro there is no possibility in writing with the norwegian alphabet. What do do??

#2 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 04 May 2010 - 04:27 AM

Please provide a link to your website. Thanks, Bryan

#3 runehyldmo

runehyldmo

    Member

  • Members

  • 21 posts

Posted 04 May 2010 - 10:54 AM

i had to change it to another theme, so i dont have it with the ecopro just now

#4 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 05 May 2010 - 07:07 AM

Well, I might have been able to help anyways, I'm here to help ALL who need it. Thanks, Bryan

#5 runehyldmo

runehyldmo

    Member

  • Members

  • 21 posts

Posted 06 May 2010 - 11:38 PM

do you now if the theme lacks language support for norwegian?

#6 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 07 May 2010 - 03:38 PM

the theme are all localized, however, with that being said we only have translated themes for certain languages. Translating themes are pretty simple with PoEdit

#7 ecommerceconsult

ecommerceconsult

    Newbie

  • Members

  • 2 posts

Posted 09 August 2010 - 02:38 PM

I translated the default theme language to dutch using poedit.
Then i overwrote the original language files on the webserver. The ones in the ecopro/language directory. No changes were visible. What could i have done wrong?
U can download my dutchlanguage file here for evaluation.

#8 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 09 August 2010 - 06:57 PM

Hey Alex, You may need to change the wp-config.php file so that it registers the correct language code.

#9 ecommerceconsult

ecommerceconsult

    Newbie

  • Members

  • 2 posts

Posted 16 August 2010 - 06:39 PM

my wp-config.php file is set to: define ('WPLANG', 'nl_NL'); I thought this only affects the WP-backoffice interface, not the themelanguage. I put the translation files for the ecopro-theme in public_html/wordpress/wp-content/themes/ecopro/language but it still remains english. What am i doing wrong?

#10 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 17 August 2010 - 06:07 PM

It's for me to say where you might have gone wrong, but here is a great article that you can use to double check your work.

http://urbangiraffe....es-and-plugins/

...I think you may just be missing the final steps.