Jump to content


Photo

How to hold "Feature Box" in BlogPage?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 dorsipalmisano

dorsipalmisano

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 09 September 2011 - 10:12 AM

How do i hold the "Feature Box" (not the slides) in the blog page?

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 09 September 2011 - 02:39 PM

Could you be a bit more clear? Since you don't mean the Feature Slider, what do you mean by Feature Box? The image added inside a post? Do you want the Featured Image to show in the post?

#3 dorsipalmisano

dorsipalmisano

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 09 September 2011 - 02:44 PM

Under the slider there are 3 spaces, if the homepage is a static page, as it's shown here: http://www.pagelines.com/demos/ecopro/ ("u'll love this theme" etc..). I have edited them but if i put a post page instead of the static one, they disappear. You can find the options in "Feature Options". If u see, there are Features (the high part of the menu) and Boxes (the lower part). I want to keep them on the homepage even if it is a post page. If I activate the Features even in "post pages" it just show the slider but not the Boxes. The site i'm working on is: http://venchiaredo.eu

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 09 September 2011 - 04:56 PM

Are you adding content to each box?

#5 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 09 September 2011 - 05:14 PM

On Dashboard > EcoPro > Theme Options > Pages And Posts scroll down to Features On Blog/Posts Page and make sure the box is checked. Look at your site in another browser and see if the boxes are present on posts.

#6 dorsipalmisano

dorsipalmisano

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 12 September 2011 - 07:41 AM

it is checked. The features (slides) are shown, the feature boxes aren't. This image shows u what i mean http://imageshack.us.../catturaoe.jpg/ Now check on http://venchiaredo.eu and u'll se that this isn't happening. On the eco pro demo the homepage is static. I just want to make the BOXES be shown on the homepage, with the features (slides) (which are shown).

#7 dorsipalmisano

dorsipalmisano

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 19 September 2011 - 07:49 AM

Please someone help me?

#8 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16253 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 20 September 2011 - 09:00 AM

Hi, Has this been resolved ?

#9 dorsipalmisano

dorsipalmisano

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 21 September 2011 - 09:01 AM

No :( At the moment i'm keeping the boxes with a static page, but i'd rather have a post/article page as home page, and with these boxes :(

#10 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 22 September 2011 - 07:23 PM

If you go to Dashboard > EcoPro > Feature Setup, and go to each box, you'll see a line near the bottom for each page or post ID you want the box to appear on. Type it once, separated by commas, then copy and paste to the other boxes if you want to repeat. This is designed so that you can change boxes that appear on different pages.