Jump to content


Photo
- - - - -

Problems translating iBlogPro4.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 jonasson

jonasson

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 01 May 2010 - 06:57 PM

Hi guys! I have just made a Swedish translation for iBlogPro4 (v4.0.6) and uploaded my sv_SE files to the language directory. Also, I have made the necessary adjustments in the wp-config.php file. But the theme isn't translated! I've tried with both Poedit and the Codestyling Localization plugin (v1.96) for Wordpress but no go. Is there something wrong with iBlogPro4 that prevents it from being localized correctly?

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 03 May 2010 - 04:29 PM

All the themes are translation ready. I do recall someone else having a problem with the language directory being named incorrectly. Try changing the name to "Languages" instead of "Language" or vice versa

#3 jonasson

jonasson

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 03 May 2010 - 06:39 PM

Hi, Changing the directory from "Languages" to "Language" sure did the trick! :) Thanks!

#4 oxygenicgmailcom

oxygenicgmailcom

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 13 July 2010 - 09:44 PM

@Jonasson - skulle du m?¶jligtvis kunna dela med dig av filen och en kort instrux hur jag ska f?? till det? Skulle verkligen uppskattas! Du kan mejla p?? skrufve@mac.com om du vill! (Sorry for all that swedish ;) )