Jump to content


Photo

Only First Footer Sidebar Shows Up...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

#1 nabiscuit

nabiscuit

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 30 April 2010 - 05:58 PM

...even though all the footer sidebars (left, middle, and right) have widgets in them... Any ideas? Thanks in advance!

#2 nabiscuit

nabiscuit

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 30 April 2010 - 06:04 PM

Whoops... Forgot to include link. http://02f5cdd.netsolhost.com/blog/

#3 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 30 April 2010 - 10:25 PM

What sort of editing did you do? The widget there goes all the way across 900px when it should only be 1/3 of the way.

#4 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 01 May 2010 - 11:05 AM

Looks like you've fixed it then? Thanks, Bryan

#5 nabiscuit

nabiscuit

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 01 May 2010 - 06:36 PM

I picked up this gig after someone else was messing around with the theme... Did the previous web designer do this?

#6 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 03 May 2010 - 04:25 PM

Most likely yes, the theme certainly doesn't come that way.

#7 nabiscuit

nabiscuit

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 03 May 2010 - 05:06 PM

What would be the easiest way to go about fixing it?

#8 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 03 May 2010 - 05:15 PM

First look for any custom CSS that may refer to #morefoot. I would use firebug to compare it to the stationpro demo site to see how you might have differing code. It should be just a css issue, but if it's more than that we'll have to take a closer look.

#9 nabiscuit

nabiscuit

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 03 May 2010 - 05:43 PM

Cool. I'll do that right now and see what I can come up with.