• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

All Whitehouse pro settings vanished!

Question

Posted · Report post

Hi All, please help. I checked the button on whitehouse pro to hide the introduction and then everything I had done in the theme was erased...everything! All the features are gone. And when I even try to enable the introduction again it won't come back. I did so much work and it's gone. Is there a way to retrieve the settings? It seems the install of WH Pro is corrupted now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Please help...the theme doesn't seem to be working anymore. I can't add new features or anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

When you unchecked that box, did you save? Did you restart your browser and go back to the admin panel again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Rangelone, yes I hit save and I have tried restarting my browser and using a different browser. The theme doesn't seem to work. I don't know what to do. I am surprised that it seems I am the only one facing this issue. Any ideas on how I can get a developers attention on this? Thanks for responding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've bumped this up for developer attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

do i need to reject your answer in order for this to show up as a question? because it is showing up as "answered"...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Even if it shows up as answered, it's still open until one of us closes the ticket. Rejected however, means you don't accept my answer or solution. In this case, it could mean you don't want the developer's attention. If you don't, then I just need to alert them to that. I'll do what you need or wish.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

oh, my apologies...I do want the attention, of course. I was confused by the Q&A system. What do I need to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

If its marked for developers, someone will answer it whether or not you accept or reject, but I think if you reject, it will look more like it needs attention. Anyway, have you tried deactivating all your plugins to see if there is a conflict?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

yes I did...no luck. This is what is showing on the site where the slider/feature sets should be: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/appr112/public_html/wp-content/themes/whitehousepro3_dev/pro/template_feature.php on line 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

On the admin side, I have lost all functionality for the features, global settings etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You could try reuploading all your themes files via ftp. Your settings are in the database, so if they are still there, they wont be affected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi kastelic, I sent you a private message...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

This has also just happened to me in Whitehouse Pro, I can't even have my own logo as the url for the logo doesn't save anymore, it was working ok right up until two hours ago, There's been nothing new added either, at present i just have the site name and meta description showing where the logo should be

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

There were no small changes made, either?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0