Jump to content


Photo
- - - - -

PagelinesPro not saving settings


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 04 September 2011 - 09:12 PM

I'm having difficulties changing my themes settings. I've read other threads about this problem but couldn't figure a solution. I'm trying to change the font family (to Droid) My set up (clean install):

Please Login or Register to see this Hidden Content

Wordpress 3.2.1 PlatformPro 1.5.3 PlatformBase 1.4.1 Both directories (PlatformPro, PlatformBase) and subdirectories have 777 permissions. Ajax Saving was disabled. All changes are saved but the css rules aren't being used in my page. My dynamic.css=153-XXX(...): h1, h2, h3, h4, h5, h6, .site-title { font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif; } body, .font1, .font-primary, .commentlist { font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif; } .font2, .font-sub, ul.main-nav li a, #secondnav li a, .metabar, .subtext, .subhead, .widget-title, .post-comments, .reply a, .editpage, #pagination .wp-pagenavi, .post-edit-link, #wp-calendar caption, #wp-calendar thead th, .soapbox-links a, .fancybox, .standard-form .admin-links, #featurenav a, .pagelines-blink, .ftitle small { font-family: "Lucida Grande","Lucida Sans","Lucida Sans Unicode",sans-serif; letter-spacing: 0.1em; text-transform: uppercase; } input[type="text"], input[type="password"], textarea, #dsq-content textarea { font-family: Courier,Verdana,sans-serif; } Any clues ? thanks!

#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 04 September 2011 - 10:55 PM

Please see this...

Please Login or Register to see this Hidden Content

And this

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 04 September 2011 - 11:44 PM

rangelone, thanks for your reply but I dont see any relation between my problem and these topics.

#4 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 04 September 2011 - 11:49 PM

UPDATE: I've checked the "Make Dynamic CSS Inline?" box and the changes were applied. Now i've unchecked the box but CSS still being sent inline. =(

#5 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2920 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 05 September 2011 - 12:10 AM

Is PlatformBase your active theme? Do you have anything in your custom CSS box or in style.css?

#6 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 05 September 2011 - 12:26 AM

Yes, it is. Clean install. Chmod 777 everything. Changed some fonts and background colors. I've cleaned my browsers cache and reloaded the page. As far as i can see from firebug, I got:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content

I couldn't find any occurrences of "Droid" (font), "#d108d1", "#ff00ff", etc... in these .css. I can't figure what is going on. Pagelines seems to be saving my settings on Design Control and Typography screens. My Custom CSS Rules is unchanged: body{} My style.css is:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Any clues ?

#7 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2920 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 05 September 2011 - 12:34 AM

Do you have any caching plugins installed? They will impact an issue like this. If not, please visit this thread and do as instructed. Hopefully one of the fixes in the thread works!

#8 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 05 September 2011 - 12:41 AM

No plugins installed besides Akismet and Hello Dolly (both deactivated). Which thread ? Thanks!

#9 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2920 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 05 September 2011 - 12:53 AM

Oh jeez.. I forgot to paste! lol On the way to find it again. :) Edit: Here you go:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#10 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 05 September 2011 - 01:35 AM

Thanks. I've alread read this topic and followed those instructions, but no luck. As fas as I can see, Pagelines is saving my settings (DB perhaps - I don't know where), but it isn't being written into any .css file.

#11 Jenny

Jenny

    Owned by PageLines

  • Unicorn Store Dev

  • 2920 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 05 September 2011 - 01:49 AM

I've run out of ideas. Hopefully someone else will think of things that I've forgotten. Don't worry, we'll get this figured out. :)

#12 vicmarconi

vicmarconi

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 05 September 2011 - 01:52 AM

The free version (the one downloadable from wordpress.org) works :( I really don't get it...