Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Resolved PageLines with "wp Property"

Question

Posted · Report post

Good day I want to develop a website with Pagelines serve for a real state company and would like to know if I can use the system pagelines with the plugin "WP Property"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Posted · Report post

I don't have experience with the WP Property plugin but if you look at this post you can see what he used for the real estate website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Create, Can you paste the code or fixes here: http://paste.pagelines.com/ and return to this topic with a link so that others might share in your success? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry a bit late to this post but I have spoken by email with the developer of WP Property and was told it was not compatible without customization.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Are you up for customization to make WP Property work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, I use this plugin on a couple of my own sites, and I had posted a question about how could get around a few things like (loading a picture/media file) a year ago but could not find an answer. @create in the thread above seem to have found a solution for regarding the same issue. This seem to have corrected with WP-property also as this is not an inherent problem with it anymore, one can simply use the plugin and go about using its functionality with pagelines theme

One of the sites I use it on is http://www.warehouse-gurgaon.com/ and it was working just fine until when I noticed today  that the property picture is not showing as feature on top after I use it as featured on property page. When I use the same plugin in on 20/10 at http://www.delhirealestateguy.com/, it works fine and loaded pictures with each property show up as featured picture on top of the page. This seem like a minor glitch. Can someone take a look at it for me please..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi DelhiREguy,

 

Please open a new topic to discuss your issue.  This is an older, closed topic that is not likely to receive attention from our team.  We'd like to give your issue individual attention.

 

Thanks for understanding. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is there any way to determine what is causing the conflict between wp-property and Framework?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wow, Thank you Create! I've been working on finding a solution for the last week and finally found this page. Your solution did resolve the issue I had with WP-Properties and now I can focus on my development.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes. It appears that the issue is WP Property itself being outdated. A review of the plugin page shows it hasn't been updated since June, and is not compatible with WP 3.4. The issue is that the developer stopped supporting it in June and hasn't updated it since. Pity, as it's a good plugin normally. Unfortunately there's nothing we can do to force developers to do their job with 3rd party plugins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Radroz Unfortunately we're unable to test or debug third party plugins. We'd suggest contacting the plugin author to see if he plans to update the product so it's compatible with the latest version of Wordpress. If you are unable to find an alternative plugin you could always look into getting a plugin created by one of our Pros http://www.pagelines.com/pros/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi rangelone, the issus lies within the wp-property/core/class_core.php file. If you follow the link below, you can see the code that is required to fix this issue, it simply means adding an 'X' after the two strings to prevent the conflict. http://paste.pagelines.com/8x1 Hope this helps - worked for me. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

@create Thanks for posting a solution. @radroz Please try the fix above and let us know if it resolves your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.