Jump to content


Photo

iBlogPro - Background issue


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 hungryitalian

hungryitalian

    Newbie

  • Members

  • 4 posts

Posted 06 November 2009 - 06:28 PM

Please see http://hungryitalian.com

I have the following in my style.css but the background image is not showing. What do I have wrong?:

/* STANDARD STYLING */

body {
font-size-adjust:none;
font-style:normal;
font-variant:normal;
font-weight:normal;

line-height:18px;
font-size:12px;
background: #ffffff ;
url(http://hungryitalian...hi_theme_bg.png) repeat-y center top;
color:#333333;
}

Thanks,
J.D.

#2 hungryitalian

hungryitalian

    Newbie

  • Members

  • 4 posts

Posted 06 November 2009 - 08:37 PM

Well, looks like i figured it out, but now have two new issues. Footer image is not all the way on the bottom of the screen. I am using the tag align="absbottom" but doesn't seem to be doing the trick. Also the background image is off by 1 pixel in Chrome & Safari. It's fine in EI8. Thanks, J.D.

#3 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 06 November 2009 - 08:51 PM

Footer image is not all the way on the bottom of the screen. I am using the tag align="absbottom" but doesn't seem to be doing the trick.

Also the background image is off by 1 pixel in Chrome & Safari. It's fine in EI8.


Off hand, I'm not sure about either of these issues. I would focus on making this firefox compatible then worry about IE8..