• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Keep getting error 404 whenever I log out of whitehousepro

Question

Posted · Report post

Keep getting error 404 whenever I log out of whitehousepro

Share this post


Link to post
Share on other sites

26 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Did this issue recently start or was this happening for a long time? Did you make any recent changes to any files (the wp-login.php, for example)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Always been happening....for a long time

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Did you make any changes in the functions.php file. If so, are related in any way to logging in and logging out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

have made no changes to any file

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

When you get the 404, what URL is it trying to load?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

login/?loggedout=true

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The file that needs to be called is wp-login.php. You didn't do any URL rewrites, etc.?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

HI Kate How/where do i change this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Have you tried deactivating all plugins to see if there is a conflict?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

How/where do i change this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

still getting error http://www.xxxxxxxxxxxx/?page_id=847&loggedout=true the xxxxs are the website name followed by the page details. How can i redirect login to main site page

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Did you change anything in the wp-login.php file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

no nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Have you changed your permalink structure? Have you changed ANY core files at all? Have you tried activating another theme to see if it exists using a different theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

have not made any changes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I will mark this for developers attention since I cannot determine what could be causing the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Impossible to give a solution with no details of the problem. Would need to see the sites url for a start.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi simon can i email you the url as i dont want it going to search engines

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You can type it in like pagelines.com and it won't hyperlink here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

i did that before and it did showup!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Good morning. I got the URL in my inbox, tested it out for you, Yes it does always reject to that age, reason? Probably somewhere in the buddypress settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

dont know what to do as I have checked everything. The page is pointing to somewhere incorrectly. how do I fix this please

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

A setting somewhere, whether it be wordpress or buddypress is set to that url.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I am having the same issue. It doesn't happen on my other blog that doesn't have Pagelines installed. Pagelines is installed at mywebsite.com/blog When I logout it tries to redirect to mywebsite.com/blog/blog/?loggedout=true I am not sure where the extra blog is coming from. Can anyone tell me where to modify this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0