Jump to content


Photo

Keep getting error 404 whenever I log out of whitehousepro


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 23 July 2011 - 10:31 AM

Keep getting error 404 whenever I log out of whitehousepro

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 23 July 2011 - 05:05 PM

Did this issue recently start or was this happening for a long time? Did you make any recent changes to any files (the wp-login.php, for example)?

#3 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 23 July 2011 - 09:21 PM

Always been happening....for a long time

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 24 July 2011 - 03:54 PM

Did you make any changes in the functions.php file. If so, are related in any way to logging in and logging out?

#5 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 24 July 2011 - 10:19 PM

have made no changes to any file

#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 24 July 2011 - 11:13 PM

When you get the 404, what URL is it trying to load?

#7 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 July 2011 - 08:11 AM

login/?loggedout=true

#8 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 26 July 2011 - 12:45 PM

The file that needs to be called is wp-login.php. You didn't do any URL rewrites, etc.?

#9 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 27 July 2011 - 03:42 PM

HI Kate How/where do i change this

#10 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2011 - 11:31 PM

Have you tried deactivating all plugins to see if there is a conflict?

#11 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 11 August 2011 - 04:17 AM

yes

#12 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 13 August 2011 - 04:29 PM

[quote]How/where do i change this[quote]

Are you referring to the wp-login.php file?

#13 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 25 August 2011 - 05:13 PM

still getting error http://www.xxxxxxxxx...&loggedout=true the xxxxs are the website name followed by the page details. How can i redirect login to main site page

#14 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2011 - 02:04 AM

Did you change anything in the wp-login.php file?

#15 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 12:46 AM

no nothing

#16 Jenny

Jenny

    Advocate

  • Unicorn Store Dev

  • 2924 posts
  • LocationWV
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 02:25 AM

Have you changed your permalink structure? Have you changed ANY core files at all? Have you tried activating another theme to see if it exists using a different theme?

#17 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 07:51 AM

have not made any changes

#18 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 03:19 PM

I will mark this for developers attention since I cannot determine what could be causing the issue.

#19 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 03:42 PM

Impossible to give a solution with no details of the problem. Would need to see the sites url for a start.

#20 snfdesigns

snfdesigns

    Super Member

  • Members
  • 125 posts
  • LocationLondon
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2011 - 08:56 PM

Hi simon can i email you the url as i dont want it going to search engines