Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Station Pro | Ad-Minister | not configured

Question

Posted · Report post

Andrew I can not get the ad-minister plugin to work. What settings should I have for the ad-minister control panel? I've added the theme position "Small Banner" unfortunately that did nothing. Do i still need to add a widget position? Do I need to have div tags for the wrapper indicator?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

Did you enable it (in options) then visit the site, then go back to the plugin? It should show up automatically if you do that, but you may have to try a couple times

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I noticed it showed up on one of my categories side bar.. then I realized that the ad was showing up because I had the 'ID' tagged to #1, which is the category number for that ad. Is there not a way for the AD to appear on all pages/post using the sidebar? I'm really confused now, the widget is still not showing up in the 'widgets panel' thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is there not a way for the AD to appear on all pages/post using the sidebar?
Yes, did you enable ads in the options?
I'm really confused now, the widget is still not showing up in the 'widgets panel'
Go to the plugin provider on this one...

Share this post


Link to post
Share on other sites