Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Drop Down Menus NOT WORKING...

Question

Posted · Report post

Hello all, I tried to resolve this myself, quadruple checked all settings, confirmed no non recommended plugins installed, read through all the forums looking for answers. I have a eco pro free installation and a Pro installation running on Go Daddy. In both cases, I cannot get the drop down menus to function.. I'm at a loss. Please help.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Posted · Report post

Hi @lizwsnr I see your drop down working fine. If you have a problem try to open a new discussion. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Interestingly enough... when i uncheck drop down menus, the a transparent box DOES NOT appear over the menu headings, but when I do check the box a transparent box DOES appear, yet no drop down occurs. Also I HAVE NOT messed with the CSS sheet at all... I HAVE NOT installed any plugins other than what was pre installed on the free version and pro versions respectively.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

OK May have solved my own problem... My bad. I did not realize that I also had to drag and drop the menu heirarchy right and left to set it up in the WP Menu panel. This seems to work, so far in the free version.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi I am fairly new to this framework and I cannot understand why my drop down menus will not function. I have adjusted the hierarchy, checked the drop down boxes, and played with the type of navigation bar. http://www.trevisystems.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is the way it functions in the pro version, too (the drag and drop hierarchy bit, I mean).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have the same issue--the drop-down menus work when visiting pages generated by BuddyPress, but not when visiting pages created manually by WordPress. I've isolated the problem to the plug-in BP GTM and, on another thread I just started, asked for help. It looks like this is not an unheard of issue so I'm hoping someone can help me.

Thanks,

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites