• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Trouble Installing StationPro

Question

Posted · Report post

When I install the StationPro theme on wordpress, it says unpacking and just stalls out. Then when I go to the themes, it says the stylesheet is missing. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Get an ftp program, and upload the theme folder to your themes directory manually. Then it should work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm having this issue as well. I have windows. So when I click on the .zip file, it opens the zipped folder. Then I see two things - a stationpro folder and a stationpro file that doesn't have an extension. Perhaps this is for the MAC and that's why I'm having issues? Windows doesn't know how to read these files without an extension? I have FTP. However, since I can't unpack the folder, it uploads the zip file. This doesn't help. I tried just copying the files from the stationpro folder to a stand alone stationpro folder, but it will only copy a couple then it says "The system cannot find the file specified.". Please help. This shouldn't be that hard, I have installed all sorts of themes in WordPress.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Update, it won't copy the files that won't have an extension. I have all the PHP and image files copied. Files like config, core, css, js, language, library, nogallery, pro, the core directory, the images directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0