Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

question. RTL language.what can i change on CSS file for making it RTL supported

18 posts in this topic

Posted · Report post

Hello! i would like to get some help here please i use iblogPro3 and i've translated the theme to hebrew but that language is typed from right to left and iBlogPro3 doesnt support that (RTL) what can i do? hust help me please tell me what to change in the CSS file btw the theme is Amazing. though i dont know how to add a picture to the post...... :/ thanks again Sahar Parker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

To add a picture to the post you have to set the thumbnail. Please refer to the documentation for a little help on that http://pagelines.com/docs As far as aligning the text there may be a few rules you'll have to change, but lets start with adding `body {text-align:right;}` to your custom css code area

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ho ! lol thank you very much that was veryy helpful! thank you Adam!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ho but i have a new issue the logo of my site is covered by the small icons (the iphone icons that appears at the top of the site) :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had a feeling this would happen, for every element that you want moved back to the left simply add .class or #id {text-align:left;} Use this video to help you to identify what the classes or ID's might be http://pagelines.com/posts/getting-started-with-firebug Also, if you provide a link to your site we will be able to help you further.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try adding `#header a {float:left;}` to your custom css code area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bless you !!! thank you very much

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

um.. ok i have a few more Question.. um.. first: when somebody submit a comment he gets "404 error" i dont know why... :/ second: how do i make the RSS icon to work? ive never dealt with that before thats all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

something more important than everything!!! i changed to RTL like you said i added body {text-align:right;} but it doesnt organized at all! when i add some english words all the sentence get unorgenized.. i hope you'll understand what im trying to say/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Okay let's tackle this last question first. Where on the site are you seeing the problem (english words look funny), I couldn't find anything? Please point it out and we'll go from there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no, english words look good but if i write a sentence in hebrew and then i add a word in english all the sentence get wrong. its hard to explain. It even happens when I try to add punctuation to hebrew sentences like: .this is the sentence in hebrew got it? the point is first then comes the sentence in hebrew it should be like this: this is the sentence in hebrew. you see? the point is at the end of the sentence. same about an english word with hebrew example: ??? ?™ ?›?•???‘ ?‘???‘???™?? ?•?’?? in english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

continue: i started with hebrew words then i put english but its got wrong again. the english came at the first and And they destroyed the whole sentence in hebrew.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no : it doesnt help. never mind.. thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok!! its ok now i added - direction:rtl; can you help me with the others questions? 1: when somebody submit a comment he gets "404 error" i dont know why... :/ 2: how do i make the RSS icon to work? ive never dealt with that before thats all!! those are my last questions finally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1: when somebody submit a comment he gets "404 error" i dont know why... :/
Not a common problem. Did you try deactivating plugins to see if you still have an issue? Could also be an incomplete upload of theme files.
2: how do i make the RSS icon to work? ive never dealt with that before
Did you select the icon for it? It should just work :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

alright. thanks you both for helping.. good day

Share this post


Link to post
Share on other sites