Jump to content


Photo
- - - - -

Nav Menu Hover Text Color!


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 18 June 2011 - 10:27 PM

OMG! I love Pagelines PlatformPro, but please in future releases have ALL normal CSS elements customisable in admin. I want to change the Nav Menu Hover Text Color. It could be simple, but I've had to change every color I could find, as in the default theme, they are all so close. Perhaps in a future release there could be different color themes pre-set? But anyway, what about helping me with the nav menu hover color lol. I want it to be a blue color!

#2 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 18 June 2011 - 11:04 PM

Oh, and the nav menu hover background colour! Thanks people. :)

#3 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2011 - 03:58 PM

You can use this Custom CSS (added to the Custom Area or the base.css file):

Please Login or Register to see this Hidden Content


Change the hex codes to whatever you want.

#4 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 04:35 PM

Hi, Sorry, neither of those work in Custom CSS.

#5 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 04:36 PM

I should say

Please Login or Register to see this Hidden Content

.

#6 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2011 - 04:51 PM

Do you have the child theme activated?

#7 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 05:02 PM

Not at the moment. I can install it now and try again...

#8 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 05:21 PM

Thank you. That is now sorted. :)

#9 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 05:50 PM

Ah... This worked when I swapped to base theme, as it changed to the standard wordpress menu. Now I have changed to a custom wp menu, it's gone back to black hover text and grey hover background.

#10 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2011 - 05:53 PM

Can you post a link to your site?

#11 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 06:20 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content



#12 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 19 June 2011 - 06:25 PM

Add this code instead of the other one I gave you:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#13 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 07:07 PM

I'm afraid that didn't work either. I have now changed the menu name from "menu" to "Thrippets" in case it was having a menu called menu that was causing problems or confusing us. What should I try now? Thanks for the help BTW!

#14 thrippets

thrippets

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 19 June 2011 - 07:35 PM

OK Got it! Thanks for the pointers!

Please Login or Register to see this Hidden Content



#15 bink

bink

    Member

  • Members
  • 10 posts

Posted 22 June 2011 - 01:30 AM

Thanks Catrina, your first answer saved me some time messing around =]

#16 alanslingsby

alanslingsby

    Newbie

  • Members

  • 9 posts
  • Country: Country Flag

Posted 29 June 2011 - 09:26 AM

Thanks. That helped me too.