Jump to content


Photo
- - - - -

wp125X125 ads


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 12 June 2011 - 05:06 AM

Hello, I use the plugin WP 125X125 ads. I cannot get them to display in the two column format even after trying everything they have said. I am wondering if this could possibly be a theme issue?

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 12 June 2011 - 04:01 PM

Do you have any other plugins you can deactivate one by one to see if any of them is causing the problem?

#3 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 13 June 2011 - 05:39 AM

I've tried that with no success...

#4 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 13 June 2011 - 02:26 PM

Hi Matt, You're using them as a widget?

#5 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 13 June 2011 - 02:42 PM

Yes.

#6 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 13 June 2011 - 03:09 PM

Okay... and which sidebars/widget areas are you trying to place them? If you're able to, a screenshot of your widgets page would be helpful, as well as a screenshot of the corresponding Settings->Template Setup page (for instance "Single Post Page").

#7 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 13 June 2011 - 03:23 PM

Primary sidebar.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#8 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 13 June 2011 - 08:41 PM

Do you have a link to the site? Might be CSS issue where a float is clearing

#9 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 13 June 2011 - 09:05 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content



#10 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2011 - 02:38 AM

When I look at your source, the wp125x125 code is there, but it's not displaying. Have you tried placing the ads in a different widget in a different sidebar to see if it works?

#11 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 14 June 2011 - 05:41 AM

I tried with no success....

#12 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 14 June 2011 - 12:59 PM

Hey Matt, It looks like you got this figured out. Is that correct? I'm seeing the ads (in Firefox).

#13 mnewton0702

mnewton0702

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 posts

Posted 14 June 2011 - 02:07 PM

No, the ads have always worked. I just cannot get them to go in two columns.

#14 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2011 - 07:04 PM

You just need to extend your sidebar width.