Jump to content


Photo

embedded video on homepage blog post


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 jeffsargetvcom

jeffsargetvcom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 09 June 2011 - 11:05 PM

Hi, I'm embedding a vimeo video in my posts. It's the first thing inserted in the post. When I view my blog post on the home page it does not show up. Only when I click on the post to view the full post do I see it. Is there a way to get the blog post video to show up on the home page? thanks, Jeff

#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 10 June 2011 - 02:35 AM

If it's not showing up on the home page, that must mean you're using post excerpts instead of full content posts on your blog page.

Go to Settings > Blog And Posts and under Post Excerpt or Summary Handling, uncheck the box next to Posts/Blog Page. Under the section Full Post Content, check the box next to Posts/Blog Page. Save your options and view your site.

#3 jeffsargetvcom

jeffsargetvcom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 10 June 2011 - 11:49 AM

got it. I actually do want an post excerpt on the front page, but I want the embedded video to be included in that excerpt. Any way to do that? Thanks for your help. Jeff

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 10 June 2011 - 04:19 PM

That might be possible with some file customization if you're up for it.

#5 jeffsargetvcom

jeffsargetvcom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 13 June 2011 - 09:31 PM

FYI,figured it out. just need to add <iframe> tag to Allow tags in excerpt area of the Blogs and Posts section of the Platform Pro settings. Jeff

#6 sethoof

sethoof

    Advanced Member

  • Members

  • 93 posts
  • Country: Country Flag

Posted 30 September 2013 - 03:53 PM

Adding the allowed tag worked great for embeding my youtube video in the blog post excerpt, but for some reason, the video is much wider on the blog page than it is on the post page.  IT bleeds over into the sidebar. Anyone know how to keep this from happening?

 

http://www.opfistula.org/blog/



#7 Martin Davies

Martin Davies

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 30 September 2013 - 05:42 PM

Hello Sethoof 

 

Please create a new topic and a moderator will take a look for you.  - this topic was answered over 2 years ago. 



#8 sethoof

sethoof

    Advanced Member

  • Members

  • 93 posts
  • Country: Country Flag

Posted 01 October 2013 - 09:45 AM

ok, thanks.  Will do.