• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Feature banner Background custom CSS not showing up

Question

Posted · Report post

I've changed the background for the ecopro theme for the featured section. body{background: #025388 url( ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">) repeat 0 0; !important;} #spotlight .effect, #footer .effect { background: #025388 url( ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">) no-repeat scroll center top transparent;!important;} #spotlight, #footer { background: #025388 url(" ' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">' alt='' class='ipsImage' width="1000px" height="625px">") repeat-x center top;!important; } It's not showing up, neither is come of the other changes I've made when adding code to the custom CSS panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Link to the site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Are those the exact rules you've used? i.e. copy/pasted? If so, the `!important` syntax is off. There shouldn't be semicolons beforehand. e.g. `#selector {color:#000 !important}` not `#selector {color:#000; !important}`

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

That worked! thanks! Sorry for the delay in reply

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0