Claude203

DMS Subscriber†
  • Content count

    180
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

11 Good

About Claude203

  • Rank
    Super Member

Profile Information

  • Gender Not Telling
  • Location Greenwich, CT

Claude203's Activity

  1. Claude203 added a question in Technical Support (Personal, Business, & Developer)   

    Want to Delete Unwanted Navbar But Can't See It in DMS Editor
    On our website (http://www.blackfives.org) there is an unwanted navbar at the very top of the site, which I can see only after logging out, but not while I am logged in and using DMS Editor in Chrome. Using an inspector, I was able to identify the element and simply do this:
     
    .section-navbar #navbarusw3odu {   display: none; }   That makes it invisible but it doesn't take away the original problem, namely that I cannot see it in DMS Editor. Why not? Is there a way I can just go ahead and delete it?   Thank you very much.
    • 1 reply
    • 22 views
  2. Claude203 added a question in Technical Support (Personal, Business, & Developer)   

    Navbar Hover Area Seems Off
    When hovering over the navbar on our website (http://www.blackfives.org) the hover mode (i.e., a pointing finger) only activates when the tip of the cursor is over the top half of the navbar. But this apparently only happens in Safari and in Firefox (not sure about IE). The navbar and hover seem to be OK in Chrome.
     
    Because of this problem, I am forced to abandon the "activate dropdowns on hover" option because although the dropdowns do activate, they only activate when the cursor is over the top half of the navbar, but as soon as I move the cursor down to select one of the dropdown items, the dropdown goes away because the cursor first has to move through the bottom half of the (non active) portion of the navbar.
     
    Is there something I can do to fix this? 
     
    Thank you.
     
     
    • 1 reply
    • 19 views
  3. Claude203 added an answer to a question Quick Carousel Won't Drag/Drop Properly   

    Sure. Here it is:
     
    http://screencast.com/t/8udxdEck
     
    Thank you.
    • 0
  4. Claude203 added a question in Technical Support (Personal, Business, & Developer)   

    Quick Carousel Won't Drag/Drop Properly
    I am using QuickCarousel with DMS2 and WhiteHousePro6. For some reason the section has never allowed me to drag/drop it properly. In order to "move" it I must actually move other sections above/below it. When I attempt to move it, the section jumps all the way to the top, or all the way to the bottom just above the footer. I have tried saving the section. That doesn't help. Is there any advice you could give me on how to do this?
     
    Related, I have a suggestion that in future updates PageLines could include a move up/down arrow for each section, so that the entire section could be either drag/drop or move up/down. 
     
    Thank you.
    • 3 replies
    • 23 views
  5. Claude203 added an answer to a question Problem with visibility class   

    Danny, I am using DMS Pro, selected "Hide this section for mobile users" and the section (Hover) still shows up on mobile. I tried adding/removing "visible-desktop" as a custom class but that makes no difference. Either way, the section is still visible on iPhone. Is there anything else I could/should try? Thank you.
     
    UPDATE: Several tries later and now the section is hidden after all. Solved. It works. Thank you.
    • 0
  6. Claude203 added an answer to a question How to disable Hover for mobile devices? (i.e., display: none)   

    Hi James, thanks. Just to make sure, when you say "higher specificity" do you mean place that CSS higher in the LESS/CSS so that it takes priority? Also, please let me know how/where to use that "visible-desktop" class. For example, if the Hover section already has a custom class of "hover-box" then where would the "visible-desktop" custom class go? In other words, can a section have two custom classes? Thank you.
    • 0
  7. Claude203 added a question in Products by James Giroux   

    How to disable Hover for mobile devices? (i.e., display: none)
    I'm using Hover and would like to know how to disable it for mobile devices. This below is what I am using (with custom styling class "hover-box") but the Hover section still appears. Thank you.
     
     
    @media only screen and (max-device-width: 700px) {
    .hover-box { display: none; }
    }
    • 2 replies
    • 554 views
  8. Claude203 added an answer to a question Hover - Out of sorts on Windows browsers   

    I do not have an MS Windows machine to use for testing, but would something like this work?
     
    .hover-box { @-ms-document url-prefix() { .jgHover figure { width: 100%; height: 100%;} } }
    • 0
  9. Claude203 added an answer to a question Hover not working in firefox   

    That solution worked great, except instead of a fixed width I used 100% and also added a height of 100%. Perfect so far. Thank you.
    • 0
  10. Claude203 added an answer to a question Need Help Identifying Specific Element for CSS Targeting   

    Hi, thanks Simon_P and dreamsight† for those suggestions. I tried both of them, however, they apparently still do not work. I tried emptying cache. Didn't work. Tried refreshing multiple times, still no.
     
    On the other hand, now I am wondering if that CSS did indeed work, but that some other overlaying/underlaying element is now in control of that space.
     
    For now, I left this in the LESS/CSS:
     
    #pl_areau7e5qnv .pl-area-wrap { padding-bottom: 0px !important; }   Thanks for any help solving this. I appreciate it!
    • 0
  11. Claude203 added a question in Technical Support (Personal, Business, & Developer)   

    Need Help Identifying Specific Element for CSS Targeting
    Hi, I am trying unsuccessfully to alter an element's padding, but I haven't been able to identify the definition, even when using Google Inspector.
     
    Specifically, on our home page (http://www.blackfives.org) I'm trying to remove the black bar below the video in the header, by reducing the padding-bottom of the pl-area-wrap element to zero.
     
    Here is what I've tried to so far:
     
    .pl-area-wrap  { padding-bottom: 0px; }   That doesn't work.    .pl-area-wrap .element.style { padding-bottom: 0px; }   That doesn't work.   div.pl-area-pad.fix div.pl-area-wrap .element.style { padding-bottom: 0px; }  
    Also does not work. 
     
    Yet, when I uncheck the selector box for "bottom-padding: 20px;" in the Google Inspector for that element, then the desired result appears.
     
    Does anyone have any suggestions? Thank you!
    • 5 replies
    • 32 views
  12. Claude203 added an answer to a question Modal Popup Works, But Section Not Visible In DMS Editor   

    Thanks for your offline help on this. The problem appears to be resolved. In conclusion, though I don't know how to confirm or prove this, it appears that the issue had something to do with caching. 
    • 0
  13. Claude203 added an answer to a question Modal Popup Works, But Section Not Visible In DMS Editor   

    Yes, just emailed you. Thanks.
    • 0
  14. Claude203 added a question in Products by Chris Johnston   

    Modal Popup Works, But Section Not Visible In DMS Editor
    Hi, the Modal Popup is working fine. But whenever I look on the DMS Editor, that section is gone. It was placed at the bottom of the Footer. The first time it happened, I thought maybe I had inadvertently deleted it, or not saved properly. So I re-created another one. And so on. Then I finally realized it was working after all. But now I'm wondering if there are several of my popups in place, all of them the same, yet none of them visible, but yet all of them working. I've tried adjusting/saving into a new page template. I've tried turning on/off the DMS Editor. Still can't find a trace of the Modal Popup section, yet I know it works because I used Safari and Firefox to confirm, even on a different computer. Thanks for any help/insight you might provide.
     
    http://www.blackfives.org
    • 3 replies
    • 356 views
  15. Claude203 added an answer to a question Modal Popup Seems to Knock Out WHP6 Footer   

    So, I found the mistake. I had forgotten to remove a "</div>" from the body of the Modal Popup. Once I removed it, the problem went away. Thanks!
    • 0