mothpre

Members
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Neutral

About mothpre

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender Not Telling

mothpre's Activity

  1. mothpre added an answer to a question CSS code to elimanate border   

    :D YES it did the work thank you so much. :D
    • 0
  2. mothpre added a question in PageLines Framework   

    CSS code to elimanate border
    Hey. I Know this is very simple but I haven't found the code to eliminate the black border in every image - Those are posted by Shashin plugin and working with lightbox. If any one could help me i will be very great full. In case you know about Shashin can you explain me why images that are supposed to be on right are in the center after upgrade. Thank you so much for you time and help
    • 2 replies
    • 300 views
  3. mothpre added an answer to a question Customise Features title to make it a link to post/page ?   

    @dannyh but it generates somes errors after it: b Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/holistic/public_html/journal_es/wp-content/themes/platformpro/sections/features/section.features.php:1) in /home/holistic/public_html/journal_es/wp-includes/pluggable.php on line 897
    • 0
  4. mothpre added an answer to a question Customise Features title to make it a link to post/page ?   

    I would like to know it too. Thank You
    • 0
  5. mothpre added an answer to a question Features - change display order   

    Or you can change the Date/Hour of each one, they act like posts the newest is seted as the first one and the oldest goes as an old entry
    • 0
  6. mothpre added an answer to a question Custom CSS code doesn't change FONT FAMILY PROBLEM   

    Hey Thank you so much for your help, I don't know why a font that wasn't the default one become the title for the template so I placed this code and it work well
    h2.callout_head {font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif; } h1,h2,h3, h4.entry-title {font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif; } Again thank you and if someone finds out what happened I would like to know
    • 0
  7. mothpre added an answer to a question Custom CSS code doesn't change FONT FAMILY PROBLEM   

    Hey Catrina Thank you for answering but it didn't work either. None code is working to take way the Reenie Beanie font from the titles it affected too the h2 font on post
    • 0
  8. mothpre added an answer to a question Custom CSS code doesn't change FONT FAMILY PROBLEM   

    How can I get back to default font? Maybe erasing the Reenie Beanie from the template, where is it?
    • 0
  9. mothpre added an answer to a question Custom CSS code doesn't change FONT FAMILY PROBLEM   

    Thank you Danny for your help but it didn't work
    • 0
  10. mothpre added a question in PlatformPro   

    Custom CSS code doesn't change FONT FAMILY PROBLEM
    I used the custom Css code to change the .fboxtitle font family on this page. I applied only the code to .fboxtitle but it changed the highlight title,post page titles, single posts title, billbooard "nothing found" title, "leave a reply" comment title Now I wanted to see the regular font - so i erased the custom code but it doesnt change even if i set a new code with a different font family. IT BECOME THE DEFAULT FONT FAMILY
    • 7 replies
    • 367 views
  11. mothpre added an answer to a question Mystery with StumbleUpon icon   

    I found this CSS rule in other post.... just put it on the custom css field and it works...it did for me
    • 0
  12. mothpre added an answer to a question Lightbox Help   

    make sure you have not checked the boxes
    • 0
  13. mothpre added an answer to a question How do I add a contact form to my site?   

    Emmanuel how are you? to make contact-form-7/ work you don't copy that long code you must copy the short one in the brow box. I did the same mistake. hope it works. best regards.
    • 0
  14. mothpre added an answer to a question Change to permalinks problem   

    Sorry I havent seen you reply -> this forum need some e-mail reply something... right click>file permissions> 666 Nice you solve it... its so stressing not having solve
    • 0
  15. mothpre added an answer to a question Change to permalinks problem   

    Some how, don't know why it's now working for mw.... I went to mi Filezila and F5 to refresh it. when i look at the .htacces file it was like when its no recognized for any program it wasn't .txt nor .php . so I give it 666 permissions. and then I went to Permalink Settings in Custom Structure i set it to: /%postname%/ it updated and I went to try waiting for the error and the not found page. But i worked. I THINK: you have to give some time to the file to be recognized Hope it works for you.
    • 0